Đina Vrbica

djina-vrbica
 

 

Vaspitna jedinica -ĐINA VRBICA-

Adresa: Bulevar Save Kovačevića bb
Telefon: 020/ 633-664

 

[singlepic id=120 w=320 h=240 float=left]

 

Vrtić  “Đina Vrbica” je je počeo sa radom davne 1977. godine. Objekat je montažnog tipa, građen prema savremenim vaspitno- obrazovnim standardima..

O NAMA

U početku, ova vaspitna jedinica imala je šest vaspitnih grupa vrtića i tri vaspitne jaslene grupe sa jednim dogradjenim aneksom 1990. godine.

Vaspitna jedinica “Djina Vrbica” ima površinu od oko 1310 m2. Prostorni kapaciteti vrtića omogucavaju boravak djece u sedamnaest vaspitno-obrazovnih grupa, sedam jaslenih I jedanaest grupa vtića.Vaspitno- obrazovni program implementira dvadeset osam vaspitača, devet medicinskih sestara. U kuhinji opremljenoj po savremenim standardima radi šest radnika. Za higijenu vrtića  zaduženo je pet radnica i jedna radnica u vešeraju. U objektu je i kancelarija logopeda.

Dvorište je opremljeno novim mobilijarem I sadržajima prigodnim za boravak i igru djece.

O RADU

Nešto lijepo što godinama traje su zajedničke aktivnosti djece, vaspitača, roditelja i lokalne zajednice.Vrtić je prepoznatljiv po brojnim učešćima na karnevalima, maskenbalima i priredbama. Djeca iz ovog vrtića su zapažena po učestvovanju u aktivnostima na engleskom jeziku (dramatizacijama I horskim pjesmama). Zapaženi su nastupi djece na medjunarodnoj smotri folklora predškolaca, medjunarodnom karnevalu “Festadjuni” u Budvi, medjunarodnom muzičkom festivalu horova, sa zapaženim učešćem reprezentativnog hora Ustanove, ,,Zvjezdice,,.

Radno vrijeme vrtića: 7-17h

SEDMI ROĐENDAN JPU „ĐINA VRBICA“

Devetog Aprlla proslavili smo sedmi rodjendan JPU „Đina Vrbica“. Ove godine ga obilježavamo tako što smo u svim našim vaspitnim jedinicama organizovali izložbu produkata koje su realizovali: djeca, roditelji i vaaspitači. Produkti su osmišljeni i napravljeni od raznih materijala i različitim likovnim tehnikama.
Čitaj dalje


Svjetski dan šuma

Povodom Svjetskog dana Suma koji se proslavlja 21og marta, u vaspitnoj jedinici „Djina Vrbica „, djeca srednje vaspitne grupe obiljezila su ovaj datum. Tim povodom, zajedno sa svojim vaspitacicama Irenom Badnjar i Tanjom Soc i zaposlenima iz Zelenilo d.o.o, u petak 20og marta, zasadjeno je stablo u dvoristu vrtica. Djeca su pomagala i ucestvovala u sadjenju, sto im je pricinilo
Čitaj dalje


Đina Vrbica

Vrtic “Đina Vrbica” je je poceo sa radom davne 1977. godine. Objekat je montaznog tipa, građen prema savremenim vaspitno- obrazovnim standardima.
Čitaj dalje