Đina Vrbica

djina-vrbica
 

Vaspitna jedinica -ĐINA VRBICA-

Adresa: Bulevar Save Kovačevića bb
Telefon: 020/ 633-664

 

 

Vrtić  “Đina Vrbica” je je počeo sa radom davne 1977. godine. Objekat je montažnog tipa, građen prema savremenim vaspitno- obrazovnim standardima..

O NAMA

U početku, ova vaspitna jedinica imala je šest vaspitnih grupa vrtića i tri vaspitne jaslene grupe sa jednim dogradjenim aneksom 1990. godine.

Vaspitna jedinica “Djina Vrbica” ima površinu od oko 1310 m2. Prostorni kapaciteti vrtića omogucavaju boravak djece u sedamnaest vaspitno-obrazovnih grupa, sedam jaslenih I jedanaest grupa vtića.Vaspitno- obrazovni program implementira dvadeset osam vaspitača, devet medicinskih sestara. U kuhinji opremljenoj po savremenim standardima radi šest radnika. Za higijenu vrtića  zaduženo je pet radnica i jedna radnica u vešeraju. U objektu je i kancelarija logopeda.

Dvorište je opremljeno novim mobilijarem I sadržajima prigodnim za boravak i igru djece.

O RADU

Nešto lijepo što godinama traje su zajedničke aktivnosti djece, vaspitača, roditelja i lokalne zajednice.Vrtić je prepoznatljiv po brojnim učešćima na karnevalima, maskenbalima i priredbama. Djeca iz ovog vrtića su zapažena po učestvovanju u aktivnostima na engleskom jeziku (dramatizacijama I horskim pjesmama). Zapaženi su nastupi djece na medjunarodnoj smotri folklora predškolaca, medjunarodnom karnevalu “Festadjuni” u Budvi, medjunarodnom muzičkom festivalu horova, sa zapaženim učešćem reprezentativnog hora Ustanove, ,,Zvjezdice,,.

Radno vrijeme vrtića: 7-17h